Vi har hovedkontor med administrasjon, salg og lager i Tvedestrand. Her har vi også en produksjons- og monteringsavdeling og stort lager – alt samlet i et moderne bygg ved avkjøringen til Tvedestrand fra E18 på Grenstøl. I tillegg har Norline Design en franchise avdeling i Sørlandsparken Kristiansand.

Her har vi også eget show room med bredt utvalg av elementer til rekkverk og trapp, og våre løsninger for rekkverk og trapper er selvsagt integrert i våre interiørløsninger i vårt hovedkvarter.

SLIK JOBBER VI

Vi skaper løsninger i tett samarbeid med arkitekt og entreprenør/byggmester – og produserer løsninger som skaper begeistring av byggherre/huseier så vel som brukere og beboere i bygg og anlegg som våre rekkverk og trappeløsninger inngår i. Vår oppgave er å gjøre forarbeidet så godt at entreprenør og montør får en problemfri leveranse og et sluttprodukt som skaper begeistring hos sluttbruker.

DETTE GJØR VI

Vi designer og produserer elementer til rekkverk og trapper for leveranser fra oss som grossist til kunder i entreprenør og byggebransjen. I leveranser fra Norline Design AS inngår ulike typer rekkverk og trappeløsninger. Vi har lang bakgrunn fra byggebransjen og kjenner derfor godt til de problemstillinger som oftest dukker opp i forbindelse med spørsmål om logistikk, kvalitetskrav og utfordringer knyttet til montering av rekkverk og trapper – samt spørsmål om krav til vedlikehold av syrefast stål, stål, glass og tre.

VÅR DRIVKART

Vi setter preg på tidens arkitektur gjennom vakker design av funksjonelle bygningsdetaljer inne og ute.